Aquest espai vol ser un racó d'art. en el que hi vull mostrar els meus interessos artístics: les meves obres i exposicions , articles o critiques d'art, activitats artístiques, el procés de creació d’una obra d'art, informar de les diferents exposicions actuals, parlar de les dones artistes, mostrar blocs interessants del mon de les arts...

Procés de creació de l'obra: Tot flueix , tot canvia

L’aigua té colors, formes i textures diferents en funció del seu moment, del seu dibuix cartogràfic. Avança i flueix pel torrent del riu, evoluciona pel seu camí, crea i destrueix espais, s’estanca i s’allibera dels contratemps, però mai és la mateixa aigua. Està en canvi continu… com les dones.

Les dones d’avui no són les dones d’ahir, ni les dones de demà: canvien, es renoven, creixen i es transformen, com l’aigua que flueix pel torrent d’un riu i -com ens recorda Heràclit- mai és la mateixa aigua.

L’aigua és en les dones la remor dels seus sentiments.Obra exposada en la Mostra col.lectiva: DONES D'AIGUA. La Garriga del 8-24 de maç 2013

4 comentaris:

GEMMA ha dit...

I que sigui un canvi continu cap a millor! Bona feina Estereta.

Ester ha dit...

Canvi en positiu, construint en cada passa. Gràcies Gemma

Col·lectiu d'antiartistes ha dit...

Fascinant recorregut per l'evolució d'una obra. El paral·lelisme amb l'evolució de la dona accentua el poder de la imatge.
Gràcies per compartir-ho i fer-nos-ho veure des de dins mateix de la creació.

Ester ha dit...

M'agrada molt aquesta idea del paral.lelisme de l'evolució de l'obra i de la dona.
Gràcies a tu per entrar al bloc