Aquest espai vol ser un racó d'art. en el que hi vull mostrar els meus interessos artístics: les meves obres i exposicions , articles o critiques d'art, activitats artístiques, el procés de creació d’una obra d'art, informar de les diferents exposicions actuals, parlar de les dones artistes, mostrar blocs interessants del mon de les arts...

Tintura

El procés de creació d'una obra és un viatge de sensacions.
TINTURA neix de la recerca del color i la textura dins de l'espai blanc de la tela. Una textura que anava trobant a través de la pintura i el paper.


"L'espai és un concepte abstracte de difícil definició. És generalment acceptat que l'espai és una estructura definida per les relacions espacials de la matèria o l'absència d'ella."

























Tintura. Tècnica mixta sobre tela. 100 x 100 cm

4 comentaris:

GEMMA ha dit...

Hola!! Que interessant saber com neix una obra teva concreta, com la vas teixint fins a donar-la per acabada. Els papers són del tot inspiradors, hi ha de tants tipus, varietats mils, i els colors no diguem! Un parell d'elements que dirigits sota el teu talent donen resultats fantàstics.

I que vagi a més.

Petonàs tintat.

Ester ha dit...

Moltes gràcies Gemma!!! un altre petons per tu!

Eduard ha dit...

Encara que sigui des de la distància i a la pantalla, s'aprecia molt bé el procés creatiu que va desplegant la matèria pictòrica sobre l'espai. El resultat final, que és el que usualment ens limitem a veure, no desmereix l'expectativa, el que -com també s'ha dit- l'espai en blanc estava esperant, simplement esperant que una mà artística revelés com un espai poblat de sensacions, colors i expressions ja preexistents. Vull dir que aquesta és la màgia i naturalitat de la combinació afortunada entre talent i feina.
Una abraçada!

Ester ha dit...

Hola Eduard, carai moltes gràcies pel teu comentari...m'afalaga i m'anima.
El procés creatiu em comença en el moment que inicio un joc de seducció entre la tela blanca i jo mateixa....anteriorment,però, neix la necessitat de voler expressar alguna cosa. Aquest procés és increïblement el millor!!!...tot i que, si el resultat m'agrada, és molt gratificant.
Salut!