Aquest espai vol ser un racó d'art. en el que hi vull mostrar els meus interessos artístics: les meves obres i exposicions , articles o critiques d'art, activitats artístiques, el procés de creació d’una obra d'art, informar de les diferents exposicions actuals, parlar de les dones artistes, mostrar blocs interessants del mon de les arts...

creant DONA EN MOVIMENT




Dona en moviment. 
Tècnica mixta sobre tela. 
50 x 60 cms

He volgut mostrar l'ombra de la dona que balla en el seu espai.
Un espai íntim i personal

Obra treballada amb la tècnica de linòlium ( sense tòrcul)  i desprès sobre la tela amb bestidor.

4 comentaris:

GEMMA ha dit...

Uau Ester!! Fantàstic haver pogut seguir el camí de la seva realització. Que interessant és poder traslladar-se al moment del seu part del tot íntim fins la seva entrega pública. Gràcies per compartir aquest tresor de moments en creixement, per uns moments "voyeur" de la seva ombra.

I quina cara deu tenir? Quin enigma!

La música que l'acompanya molt xula. Ja em diràs quina és, em sona però diria que no sé aquí pertany.

Un alegre petonàs moviment.

Ester ha dit...

Gràcies Gemma! si,si el procés de creació de l'obra és un camí íntim i especial, de fet, els passos per on vas passant fins arribar a parir l'obra, són instants de petits quadres... Cada cop que reinicio l’obra és un creixement del quadre anterior , per mi són moments bàsics i plens de sensacions.... poder-los resumir i mostrar fa encara més especial el procés de creació.

La música et deu sonar perquè s’ha utilitzat en un anunci de televisió de roba íntima femenina... és del músic Billy Joel. La cançó es diu she always a women to me

Un petonas

Eduard ha dit...

Fascinant recorregut dins una mateixa obra. I encara més quan es tracta d'una tècnica mixta com aquesta, en què els components es van superposant amb un mètode que resulta sorprenent per a l'espectador, normalment marginat d'aquest procés. És com si ara l'espectador pogués acompanyar en el creixement creatiu al propi artista.
impagable.
També he pogut accedir als altrs àlbums, plens de gran varietat creativa. Un altre luxe.

Una salutació!!!

Una salutació!!!

Ester ha dit...

Moltes gràcies Eduard. me n'alegro que hagis gaudit.Bon cap de setmana!!