Aquest espai vol ser un racó d'art. en el que hi vull mostrar els meus interessos artístics: les meves obres i exposicions , articles o critiques d'art, activitats artístiques, el procés de creació d’una obra d'art, informar de les diferents exposicions actuals, parlar de les dones artistes, mostrar blocs interessants del mon de les arts...

EXPOSICIÓ COL.LECTIVA: Re-canviAquest dissabte 28 de març
, vaig poder compartir amb molts de vosaltres un moment especial per mi i segurament també per la resta d'artistes que vam participar a l'Exposició col.lectiva de Centelles.


L'Exposició te com a títol: Re-canvi
El tema de l'exposició vol portar a debat un tema d'actualitat: la situació de crisi dels nostres temps ( tant des d'un punt de vista social, com econòmic, com ambiental,....) Els i les artistes hem volgut mostrar, des de les nostres pròpies reflexions i visions personals, un punt de vista de la crisi amb visió positiva.

Es pot gaudir d'un total de 26 obres, dues obres per artista. Les textures, la tècnica, el traç, els colors, les formes, les taques....són diferents en cada una d'elles i fan de tot plegat una obra d'art col.lectiva ben especial.

La inauguració va poder comptar amb molta gent variada que malgrat la pluja, van venir de llocs diferents: Barcelona, Sant Cugat, Sant Boi de llobregat, Terrassa, Monistrol, La Garriga, Centelles, Vic....
GRÀCIES A TOTES I TOTS per compartir i brindar amb nosaltres

No deixem de crear, gaudir, compartir i cercar espais com aquest

Els que encara no heu pogut veure l'exposició, es pot visitar del 28 de març al 12 d'abril. Divendres i dissabtes de 18h a 20h - diumenges i festius 11h-14h i 18h-20h
. Al carrer de les escoles,4 Centelles.

FINS LA PROPERA!!

Ester Peris

5 comentaris:

Rosana ha dit...

Hola! Encantada de participar com espectadora de la vostra creativitat! La teva en concret em va semblar força enérgica amb el colors i la textura... Enhorabona de veritat!! Volem veure una exposició exclusiva de la senyoreta Peris!!
Fins aviat!

Anònim ha dit...

Hola, he anat a veure l'expo col.lectiva a Centelles i m'han agradat molt dues bores en especial. L'autora és Ester Peris, la d'aquest blog. Em dedico professionalment a la crítica d'art des de fa temps i feia molt que no veia unes obres tant properes a les darreres avanguardes de l'art contemporani (la primera) i una aproximació pop a la temàtica del canvi social (la segona). És realment interessant.

Ester ha dit...

Gràcies Rossana. Em va fer il·lusió veure't per allà compartint aquell moment tan especial. Ja et mantindré informada de la propera. Un petonas :)

Cris ha dit...

Doncs va ser un plaer acompanyar-te/acompanyar-vos. Tot i siguent profana en la matèria, admiro i m'agrada l'art pel pur plaer estètic que provoca.
Les teves obres desprenen energia i vitalitat. Un plaer admirar-les junt amb les d'altres artistes.
Espero que ens diguis ben aviat on faràs la propera, i en aquest cas individual oi?!
Petonets!!!

Ester ha dit...

Gràcies Cristina, me n'legro moltissim que t'agrades. La meva idea era justament això,desprendre energia i força a traves de les meves obres davant de la situació actual de crisi.
Us tindre informadissimes de la propera expo individual...ja m'agrada que tingueu ganes de veure'n una. Potser abans n'hi haura dues de col.lectives en el mes de juliol juntament amb el II supermercat d'art de la Garriga. Pero la col.lectiva vindrà segur!!!!! estic treballant en ella
Petonassos i fins aviat!