Aquest espai vol ser un racó d'art. en el que hi vull mostrar els meus interessos artístics: les meves obres i exposicions , articles o critiques d'art, activitats artístiques, el procés de creació d’una obra d'art, informar de les diferents exposicions actuals, parlar de les dones artistes, mostrar blocs interessants del mon de les arts...

SUPERMERCAT D'ART DE LA GARRIGA 08Durant aquest cap de setmana 13 i 14 de desembre s'ha realitzat el primer supermercat d'art de la Garriga a la plaça de l'ajuntament del mateix poble. Malgrat el fred, els contratemps, la novetat, els nervis, els imprevistos i les gotes de pluja...el supermercat d'art ha estat un èxit!

Durant tot el cap de setmana, des de les 10h del mati fins a les 20.30 del vespre la gent va estar passant per veure les diferents paradetes, on els diferents artistes emergents de la Garriga tenien exposada la seva obra. Es podia veure varietat d'obres d'art: dibuix, collage, pintura, linolium, xapes, cullarets, bolsos, mocadors, semarretes, davantals, ornaments.... totes elaborades a mà pels propis artistes.


La gent del poble ha manifestat que li ha agradat aquest esdeveniment i molts artistes estem contents de com ha anat tot...Ja ens estem plentejant fer una segona edició del supermercat d'art en el mes de juny.

Avans caldrà fer una valoració de tot i continuar creant i gaudint de l'art


Podeu veure diferents fotografies del supermercat d'art a: http://picasaweb.google.es/albumeperis/SUPERMERCATART08LaGarriga#

GRÀCIES als que vau poder passejar entre les parades d'art


Fins la propera!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres garriguencs! Sinó no haguéssim pogut gaudir de les vostres creacions. Petonet